Smadar LeviGlavni Finančnik
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage razmišlja drugače in jaz ljubim vsakodnevni izziv razmišljanja izven uokvirjenih meja. End of quote.
Kot Vodja Finančne Službe, Smadar prinaša več kot 17-letne izkušnje pri vzpostavljanju in izvajanju učinkovitega Finančnega in Računovodskega poslovanja v različnih okoljih, vključno v tehnoloških, industrijskih in komercialnih družbah.

Preden se je pridružila MyHeritageu je bila Smadar Podpredsednica Financ pri MediaMind, kjer je pri vodenju skupino 40 uslužbencev v 12 uradih po svetu, odigrala ključno vlogo izvedbe prevzema MediaMinda s strani DG FastChannela in vodila družbin IPO pri Nasdaqu.
Pri vodečih finančnih družbah Ernst & Young in Arthur Andersen je bila Smadar gonilo pri svetovanju in ekspertnih mnenjih pri pregledih in presojah četrtletnih in letnih finančnih poročilih z določanjem strategij za ocenjevanje potencialnih tveganj. Često je nudila nasvete na področju računovodstva in davčnih zadev.

Ima diplomo iz Računovodstva in MBA področja Financ in Računovodstva. V svojem prostem času Smadar s svojim soprogom uživa v preživljanju s svojima dvojčkoma. Kot izkušena v potapljačica se je potapljala na največjih podvodnih grebenih po svetu.