Ran LevyPodpredsednik Raziskave&Razvoj
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vse v našem Raziskovanju & Razvoju gre za solidarnost. Podaj roko, bodi prijatelj. Uspeh podjetja je naša last. End of quote.
Z več kot 18 leti izkušenj v industriji tehnologij kot razvijalec in arhitekt, specializiran za kompleksne sisteme velikih razsežnosti, je Ran navdušen na dinamičnih in učinkovitih procesih. Ran je MyHeritageu prinesel zmogljive tehnične zmožnosti, kjer je v departmaju Raziskav&Razvoja delal pri ustvarjanju kulture "kakovost kot način življenja" in vzpodbujal skupine, da se osredotočijo na izvajanje brezpogojne kakovosti.

Preden je postal podpredsednik R&D je Ran 4 leta vodil podporno ekipo MyHeritagea, kjer je oblikoval arhitekturo reševanja visoko zahtevnih izzivov in omogočil MyHeritageu obvladovati desetine milijonov uporabnikov in milijarde profilov in zgodovinskih zapisov. Preden se je pridružil MyHeritageu je bil Ran programski arhitekt ene od poslovnih linij v Nokia Siemens Network.

Ran ima diplomo iz računalniških znanosti pri Academic College of Tel Aviv-Yafo. Njegova kariera v tehniki je rezultat njegovega hobija - kodiranje - s katerim je začel pri desetih letih z ustvarjanjem pred-internetnih igric.