€89‎
Samo€59‎
Preseneti samega sebe
S preprostim DNK-testom razkrijte svoj etnični izvor in poiščite nove sorodnike.
€89‎
Samo€59‎
POSEBNA PONUDBA
30% popusta
Konča se avgust 20
Najvišji tehnološki standardi skupaj z najbolj dostopno ceno na trgu.
Vaša DNK razkriva vašo edinstveno dediščino - etnične skupine in geografska območja, iz katerih izvirate.
Poiščite nove sorodnike, za katere niste nikoli vedeli, da obstajajo, skozi skupno DNK.
Odkritja, ki vam spremenijo življenje, so nekaj korakov proč
V vaši DNK je zaklenjena vaša edinstvena etnična pripadnost, zgodovina vaših prednikov in preplet bližnjih in daljnih sorodnikov, ki čakajo, da jih odkrijete. S kratkim drgnjenjem vašega lica test določi vaše etnične korenine in najdete svoje sorodnike.
1. Naročite svoj DNK-testni komplet online
2. Odpošljite vaš vzorec
3. Vaša DNK se analizira v naših laboratoijih Oglej si video DNK laboratorij
4. Oglejte si svoje rezultate online v 3-4 tednih
Razkrijte vaše etnične korenine
Odkrijte kraje, ki so jih vaši predniki imenovali dom.
Dobili boste razčlenitev, kateri deli vaše DNK pripadajo različnim svetovnim populacijam. Morda boste odkrili korenine na nepričakovanih krajih.
Povežite se z na novo odkrito družino
Poiščemo ljudi, katerih DNK se ujema z vašo: vaše sorodnike. Z na novo odkritimi sorodniki se lahko povežete in izveste več o družini in skupnih prednikih.

Ste že opravili DNK-test? Naloži obstoječe DNK rezultate.

MyHeritage ima največjo mednarodno mrežo družinskih dreves na svetu. Izkoristite vaš DNK-test kar najbolje, tako da izdelate družinsko drevo in odkrivate povezave z vašo novo družino s pomočjo naših naprednih raziskovalnih orodij.
Vaša zasebnost je zaščitena
Vaša zasebnost je izjemno pomembna.
Veliko smo vložili, da so vaš račun in osebni podatki zavarovani in zaščiteni z več sloji šifriranja. Vso testiranje se izvede v našem svetovno vodilnem CLIA overjenem in CAP akreditiranem laboratoriju v Združenih državah Amerike.
MyHeritage DNK - vprašanja in odgovori
Kako odvzamem vzorec DNK?
Zbiranje vzorca DNK vključuje preprost odvzem sline z notranje strani lic, ki ga lahko opravite v manj kot dveh minutah. Dobili boste podrobna navodila skupaj z vašim DNK kompletom. Lahko si ogledate tudi naš video, ki prikazuje postopek.
Kakšno vrsto vzorca bom moral zagotoviti?
MyHeritageev DNK-test je enostavno uporabiti in ne zahteva jemanja krvi ali pljunka. Da vzamete vzorec, znotraj lica enostavno drgnite z majhno paličico okrog 45 sekund in dejanje ponovite z drugo paličico, kot varnostni vzorec. Paličice zatem vstavite v epruveti in pošljite v naš DNK laboratorij na analizo. Rezultate vam pripravimo za varen ogled na MyHeritageevi spletni strani.
Kaj lahko izvem iz DNK-testa, česar ne bi mogel vedeti brez njega?
Z MyHeritage DNK lahko odkrijete sorodnike, ki jih prej niste poznali in ki si z vami delijo segmente DNK, podedovane od istega skupnega prednika. Odkrili boste etnične in geografske izvore svojih prednikov, kar lahko vključuje nekatera presenečenja.
Kakšne so koristi testiranja drugih družinskih članov?
Testiranje drugih družinskih članov je priporočeno. Vsak od vaših družinskih članov nosi unikatni del DNK, ki skupaj lahko odklenejo vašo družinsko zgodbo. Testiranje enega ali obeh svojih staršev omogoča, da pridobite dodatne informacije o svojih ujemkih DNK. Odkrili boste na primer, ali je vsak ujemek očetova ali materina linija. Testiranje staršev, bratov in sester, bratrancev in drugih sorodnikov, je zelo uporabno za odkrivanje več sorodnikov in za spoznavanje svojih ujemkov. Zaradi narave genetskega dedovanja, lahko vaši bratje in sestre dobijo različne rezultate etične pripadnosti kot vi. Primerjava vaših rezultatov lahko pomaga da izveste še več o vaši preteklosti.
Kaj če sem se že testiral? Bo MyHeritage testiranje prineslo nove informacije?
MyHeritageev DNK test vam omogoča pridobiti unikatne ujemke uporabnikov, ki so se testirali preko MyHeritage, kot tudi uporabnikov, ki so na MyHeritage naložili svoje rezultate drugih ponudnikov. Zahvaljujoč MyHeritagevi mednarodni razpredenosti in dostopnosti v več kot 40 jezikih, boste imeli večjo možnost, da boste primerjani s sorodniki, ki živijo v drugih deželah. Na MyHeritageu boste prejeli tudi razumljivo etnično analizo iz najobsežnejše zbirke možnih etničnih skupin v stroki.
Kako dolgo bo trajalo, da dobim rezultate?
Ko enkrat vaš testni komplet prispe v laboratorij, je potrebnih še 3-4 tednov, da bodo rezultati gotovi. Ko so rezultati na voljo, vas obvestimo po e-pošti, rezultati pa vam bodo dostopni online.
Kakšna je povezava med DNK in družinskimi drevesi?
DNK in družinska drevesa se dopolnjujejo. DNK lahko uporabite za potrditev ali ovrženje dokumentiranih povezav družinskega drevesa. Če obstaja npr. druga oseba z vašim priimkom ali imetnik družinskega drevesa, s katerim imata Smart Match™, si lahko oba testirata DNK pri MyHeritage in ugotovita, če sta zares v sorodu. In obratno: družinska drevesa so neprecenljiva za razumevanje odnosa do DNK ujemka. Izdelava družinskega drevesa je priporočljiva za vsakogar, ki opravi test DNK, da bi najbolje izkoristil večino rezultatov DNK in odkrit celotno zgodbo za njimi. MyHeritage zagotavlja odlično orodje za ustvarjanje družinskega drevesa in 8 milijard zgodovinskih zapisov, da bi ga bilo zabavno in enostavno razširiti.
Kako boste analizirali in obdelovali moj DNK vzorec?
MyHeritageev DNK-test uporablja avtosomatsko testiranje na osnovi mikro žarčenja. Test nudi surove podatke, ki nam pomagajo izračunati vaše DNK ujemke in etnično analizo obeh linij prednikov, očetovske in materinske.