Samo$59‎
$79‎
Presenetite samega sebe
S preprostim DNK-testom razkrijte svoj etnični izvor in poiščite nove sorodnike.
Samo$59‎
$79‎
Najvišji tehnološki standardi skupaj z najbolj dostopno ceno na trgu.
Vaša DNK razkriva vašo edinstveno dediščino - etnične skupine in geografska območja, iz katerih izvirate.
Poiščite nove sorodnike, za katere niste nikoli vedeli, da obstajajo, skozi skupno DNK.

V preteklih 16 letih je MyHeritage pomagal milijonom oseb, da so našle družinske člane in odkrile svoj etnični izvor.

Iz katerih krajev na svetu prihaja vaša družina?

Kraji, katere vaši predniki imenujejo svoj dom so zakodirani v vaši DNK. Etnične skupine zgodovinsko prihajajo iz istih geografskih regij in izhajajo iz lokalnih genskih skupin. Vašo DNK analiziramo, da določimo, kateri deli so ocenjeni za izvirne od vseh 42 podprtih etničnih skupin - največje število od vseh največjih ponudnikov DNK testiranja. Več pojasnil

Koga boste odkrili?

Mi iščemo ljudi, katerih DNK se ujema z vašo: vaše sorodnike. Naša tehnologija primerjanja DNK razkrije odstotek DNK, ki ga delite z našimi ujemki, prikaže vam, kako blizu so z vami v sorodu. S svojimi, na novo najdenimi sorodniki lahko stopite v stik, da izveste več o svoji družini in odkrijete skupne prednike.Več pojasnil

FAQ

 • Kaj lahko izvem iz DNK-testa, česar ne bi mogel vedeti brez njega?
  Z MyHeritage DNK lahko odkrijete sorodnike, ki jih prej niste poznali in ki si z vami delijo segmente DNK, podedovane od istega skupnega prednika. Odkrili boste etnične in geografske izvore svojih prednikov, kar lahko vključuje nekatera presenečenja.
 • Kakšne so koristi testiranja drugih družinskih članov?
  Testiranje drugih družinskih članov je priporočeno. Vsak od vaših družinskih članov nosi unikatni del DNK, ki skupaj lahko odklenejo vašo družinsko zgodbo. Testiranje enega ali obeh svojih staršev omogoča, da pridobite dodatne informacije o svojih ujemkih DNK. Odkrili boste na primer, ali je vsak ujemek očetova ali materina linija. Testiranje staršev, bratov in sester, bratrancev in drugih sorodnikov, je zelo uporabno za odkrivanje več sorodnikov in za spoznavanje svojih ujemkov. Zaradi narave genetskega dedovanja, lahko vaši bratje in sestre dobijo različne rezultate etične pripadnosti kot vi. Primerjava vaših rezultatov lahko pomaga da izveste še več o vaši preteklosti.
 • Kaj če sem se že testiral? Bo MyHeritage testiranje prineslo nove informacije?
  MyHeritageev DNK test vam omogoča pridobiti unikatne ujemke uporabnikov, ki so se testirali preko MyHeritage, kot tudi uporabnikov, ki so na MyHeritage naložili svoje rezultate drugih ponudnikov. Zahvaljujoč MyHeritagevi mednarodni razpredenosti in dostopnosti v več kot 40 jezikih, boste imeli večjo možnost, da boste primerjani s sorodniki, ki živijo v drugih deželah. Na MyHeritageu boste prejeli tudi razumljivo etnično analizo iz najobsežnejše zbirke možnih etničnih skupin v stroki.
 • Ali lahko podarim MyHeritage DNK kot darilo?
  Da, ko naročite po spletu, lahko komplet pošljete sebi, ali pa navedete naslov prejemnika in DNK komplet bomo poslali kar na njegov naslov. Ko prejmejo komplet, ki ste jim ga naročili, jih bomo pozvali, da na MyHeritageu odprejo brezplačni račun, če ga že nimajo, in aktivirajo svoj novi komplet.
  Od trenutka, ko aktivirajo svoj komplet jim bomo poslali e-maile, kako slediti svoj vzorec in seveda rezultate, ko bodo pripravljeni.
 • Kakšno vrsto vzorca bom moral zagotoviti?
  MyHeritageev DNK-test je enostavno uporabiti in ne zahteva jemanja krvi ali pljunka. Da vzamete vzorec, znotraj lica enostavno drgnite z majhno paličico okrog 45 sekund in dejanje ponovite z drugo paličico, kot varnostni vzorec. Paličice zatem vstavite v epruveti in pošljite v naš DNK laboratorij na analizo. Rezultate vam pripravimo za varen ogled na MyHeritageevi spletni strani.
 • Kako dolgo bo trajalo, da dobim rezultate?
  Ko enkrat vaš testni komplet prispe v laboratorij, je potrebnih še 3-4 tednov, da bodo rezultati gotovi. Ko so rezultati na voljo, vas obvestimo po e-pošti, rezultati pa vam bodo dostopni online.
 • Kako boste analizirali in obdelovali moj DNK vzorec?
  MyHeritageev DNK-test uporablja avtosomatsko testiranje na osnovi mikro žarčenja. Test nudi surove podatke, ki nam pomagajo izračunati vaše DNK ujemke in etnično analizo obeh linij prednikov, očetovske in materinske.
 • Kakšna je povezava med DNK in družinskimi drevesi?
  DNK in družinska drevesa se dopolnjujejo. DNK lahko uporabite za potrditev ali ovrženje dokumentiranih povezav družinskega drevesa. Če obstaja npr. druga oseba z vašim priimkom ali imetnik družinskega drevesa, s katerim imata Smart Match™, si lahko oba testirata DNK pri MyHeritage in ugotovita, če sta zares v sorodu. In obratno: družinska drevesa so neprecenljiva za razumevanje odnosa do DNK ujemka. Izdelava družinskega drevesa je priporočljiva za vsakogar, ki opravi test DNK, da bi najbolje izkoristil večino rezultatov DNK in odkrit celotno zgodbo za njimi. MyHeritage zagotavlja odlično orodje za ustvarjanje družinskega drevesa in 9,6 milijard zgodovinskih zapisov, da bi ga bilo zabavno in enostavno razširiti.