Maya LernerVišji podpredsednik za izdelke
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Navdušuje me povezovanje uporabnikov v smiselne načine in to je tisto za kar je namenjen MyHeritage. End of quote.
Maya pri MyHeritageu vodi upravljanje proizvodov in strategijo, ter zagotavlja da naši proizvodi niso samo zmogljivi, ampak tudi privlačni in uporabniku prijazni.

Na področje upravljanja proizvodov za potrošnika pri MyHeritageu prinaša pomembne desetletne izkušnje delovanja v zagonskih podjetjih in velikih družbah, od I-play (nekdanji Oberon Media) do Sears-a, EatWitha in nazadnje pri Playtki, s pestro preteklostjo, zato je še posebno primerna za svojo vlogo pri MyHeritageu. Strokovnjakinja na svojem področju, predava na temo interaktivnega oblikovanja produktov na IDC Herzliya, kjer je sama diplomirala z BA iz računalniških znanosti. Maya ima tudi magisterij iz javne uprave (MPA) na Univerzi Cornell.

Maya je bila vedno očarana z rodoslovjem, še bolj pa, ko je bil leta 2007 narejen dokumentarec o zgodovini njene družine. Maja ima rada fotografiranje in kuhanje in ta hobija je združila pri izdaji družinske kuharice, kjer deli zgodbe in recepte družinske pekarne svojih starih staršev.