Kontaktiraj nas
Tu smo, da vam ponudimo celovito osebno pomoč, da kar najbolje izkoristite možnosti MyHeritagea.
Naša predana ekipa sodelavcev nudi podporo v 17 jezikih.
Obiščite Center za Pomoč
Center za pomoč
Pokliči nas brezplačno
DržavaTelefonska številkaUradne ure
Avstralija +61 1800 731 768Od nedelje do četrtka, 17.00–07.00‎ AEDT & petek 17.00–01.00 AEDT
Avstrija +43 800 80 2582Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in Petek 07:00 - 15:00 CET
Belgija +32 800 26 102Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15:00 CET
Danska +45 808 201 32Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07:00 - 15:00 CET
Francija +33 8050 800 98Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Irska +353 1800 817 330Od nedelje do četrtka, 06.00–20.00 GMT & petek 06.00–14.00 GMT
Izrael +972 1801 2222 99Od nedelje do četrtka, 08.00 IST & petek 08.00–16:00
Južna Afrika +27 800 980 785Od nedelje do četrtka, 08:00–22:00 SAST & petek 08.00–16.00 SAST
Kanada +1 844 921 2230Od ponedeljka do petka, 9am–7pm EST
Nemčija +49 800 589 3922Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Nizozemska +31 (0) 800 24 00013Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Norveška +47 800 24 741Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Nova Zalandija +64 (800) 995-069Od nedelje do četrtka, 19.00–09.00‎ NZDT & petek 19.00–03.00 NZDT
ZDA +1 877 432 3135Od ponedeljka do petka, 9am–7pm EST
Združeno kraljestvo +44 80 0098 8125Od nedelje do četrtka, 06.00–20.00 GMT & petek 06:00 - 14:00 GMT
Španija +34 900 838 969Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Švedska +46 20 889 289Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15:00 CET
Druge lokacije +1-385-313-9758 *Od nedelje do četrtka, 06:00–20:00 GMT & Petek 06:00–14:00 GMT

*Stroški se lahko obračunajo, podrobnosti preverite pri svojem internetnem ponudniku

Avstralija
Od nedelje do četrtka, 17.00–07.00‎ AEDT & petek 17.00–01.00 AEDT
Avstrija
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in Petek 07:00 - 15:00 CET
Belgija
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15:00 CET
Danska
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07:00 - 15:00 CET
Francija
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Irska
Od nedelje do četrtka, 06.00–20.00 GMT & petek 06.00–14.00 GMT
Izrael
Od nedelje do četrtka, 08.00 IST & petek 08.00–16:00
Južna Afrika
Od nedelje do četrtka, 08:00–22:00 SAST & petek 08.00–16.00 SAST
Kanada
Od ponedeljka do petka, 9am–7pm EST
Nemčija
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Nizozemska
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Norveška
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Nova Zalandija
Od nedelje do četrtka, 19.00–09.00‎ NZDT & petek 19.00–03.00 NZDT
ZDA
Od ponedeljka do petka, 9am–7pm EST
Združeno kraljestvo
Od nedelje do četrtka, 06.00–20.00 GMT & petek 06:00 - 14:00 GMT
Španija
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15.00 CET
Švedska
Od nedelje do četrtka, 07.00–21.00 CET in petek 07.00–15:00 CET
Druge lokacije
Od nedelje do četrtka, 06:00–20:00 GMT & Petek 06:00–14:00 GMT

*Stroški se lahko obračunajo, podrobnosti preverite pri svojem internetnem ponudniku